Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 80 g vintage cheddar cheese, cut into pieces
- 500 g purple sweet potato, peeled and cut into pieces (see Tips)
- 300 g purple carrots, peeled and cut into pieces (see Tips)
- 120 g liquid vegetable stock (or stock of choice - see Tips)
- 40 g butter
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 120 g celery stalks, cut into pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g tomato paste
- 300 g ripe tomatoes, cut into quarters (see Tips)
- 500 - 600 g beef mince
- 150 g peas (fresh or frozen)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- fresh oregano, for garnishing (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1828.2 kJ / 435.3 kcal
- Proteine
- 29.5 g
- Carboidrati
- 24.2 g
- Grassi
- 23 g
- Fibre
- 7.4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Mini vegetable pasta (10-12 months)
50 Min
Sausage and butter bean winter stew
25min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Bolognese sauce
40min
Shepherd's pie
55 min
Shepherd's pie with butter bean mash
1 Std.
Kid-friendly butter chicken
35 min
Cauliflower macaroni cheese (Toddlers and beyond)
1 Std.
Cheesy tomato risotto (10-12 months)
40min
Fish pie
1 Std. 15 Min
Banana and oat mini muffins
40min