Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Cakes
- olive oil spray, for greasing
- 100 g pecan nuts
- 400 g feijoas (approx. 5 feijoas), peeled and cut into pieces (see Tips)
- 4 eggs
- 350 g caster sugar
- 350 g grapeseed oil
- 1 tsp ground cinnamon
- ½ tsp mixed spice
- 450 g plain flour
- 1 ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch salt
- 440 g canned crushed pineapple, drained (approx. 230 g after draining)
Filling
- 20 g stem ginger (see Tips)
- 400 g feijoas (approx. 5 feijoas), peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g caster sugar
- 1 orange, zest only, no white pith
Frosting
- 20 - 30 g stem ginger, to taste (see Tips)
- 200 g unsalted butter, softened
- 500 g cream cheese, softened
- 150 g icing sugar
- 1 orange, zest only, no white pith
- Valori nutritivi
- per 1 slice
- Calorie
- 3028.2 kJ / 721 kcal
- Proteine
- 8.7 g
- Carboidrati
- 63.3 g
- Grassi
- 49 g
- Grassi saturi
- 16.8 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodio
- 252.3 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1h 40min
Caramel feijoa upside down cake
1 godz. 10 min
Spiced pumpkin mini loaves with cream cheese frosting
1 godz. 20 min
Banana bread
1h 40min
Feijoa crumble slice
1h 5min
Feijoa bakewell tart
1h 35 min.
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 godz. 20 min
Poppy seed strudel with crumble topping
3h 15min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2h
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50 min
Better banana cake
45 min
Afghan biscuits
25 min