![Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono) Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FCC4F523-818C-4EDB-B7C8-16CE6B5B1F5E/Derivates/372079cf-5ed7-47ce-8e22-4f7464156f8c.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1200 g water
- 500 g chicken wings, skin on
- 100 g potatoes, cut in pieces (1-2 cm)
- 150 g onions, quartered
- 1 carrot, cut in pieces (2 cm)
- 1 celery stalk, cut in pieces (2 cm)
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
o 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp olive oil
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 100 g white rice
- 1 medium egg
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1783 kJ / 424 kcal
- Proteine
- 25 g
- Carboidrati
- 25 g
- Grassi
- 24 g
- Fibre
- 3 g
Nelle collection
Ricette alternative
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Polenta with Rich Meat Ragu
1 Std. 10 Min
Chicken Broth with Bread Dumplings
1 godz. 5 min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Minced raw meat
35 Min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40p
Cod with citrus butter
50 Min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 Min
Mushroom Broth
30min
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30min