Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Satay sauce
- 40 g raw unsalted peanuts
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp oil
- 2 - 3 tsp sambal oelek, to taste
- 240 g coconut milk
- 1 ½ tbsp raw sugar
- 1 ½ tsp tamarind paste (see Tips)
- 30 g fish sauce
Coconut rice and chicken
- 300 g jasmine rice
- 700 g water
- 1 garlic clove, roughly chopped
- 160 g coconut milk
- 1 tsp salt
- 500 g chicken thigh fillets, cut into pieces (1-2 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
Salad
- ¼ red onion, cut into small pieces (5 mm)
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices
- ½ tsp salt
- water, to cover
- 150 g raw cashews
- 250 g red cabbage, cut into slices
- 1 bunch fresh coriander (approx. 30 g), leaves and stalks, roughly chopped
- 1 carrot, cut into pieces (1-2 cm)
- ½ red capsicum, deseeded and cut into pieces (1-2 cm)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2901 kJ / 693.4 kcal
- Proteine
- 25.5 g
- Carboidrati
- 64.6 g
- Grassi
- 36.6 g
- Grassi saturi
- 14 g
- Fibre
- 6.5 g
- Sodio
- 1194.2 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Sticky chicken
24h 35 min
Sticky sesame chicken
40 min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 分钟
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 Min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
Chiang Mai noodles
25 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Hoisin pork bowl
30 Min
Red pesto chicken salad
35 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min
Asian chicken noodle salad
45 分钟
Coconut poached chicken salad
45 分钟