Dispositivi & accessori
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
Prep. 10min
Totale 35min
6 portions
Ingredienti
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)75 g
-
fresh tarragon leaves only (approx. 2 Tbsp)3 - 4 sprigs
-
shallots halved90 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil40 g
-
unsalted butter diced75 g
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
risotto rice350 g
-
brandy30 g
-
1 fish stock cube (for 0.5 l), (shellfish stock), boilingseafood broth (shellfish stock), boiling800 g
-
fine sea salt plus extra to taste2 tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
lobster tail meat, cut in pieces (2 cm)200 g
-
fresh chives chopped, for garnishing4
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
15.4 g
Calorie
1911 kJ /
456 kcal
Grassi
21.4 g
Carboidrati
49 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Italian Kitchen
62 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1h 25min
Asparagus Risotto
45min
Tuna Poke Nachos
30min
Pea Gazpacho
4h 15min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min