Dispositivi & accessori
Daging Paprik (Stir Fried Beef)
Prep. 5min
Totale 35min
5 portions
Ingredienti
-
beef tenderloin cut in slices (1 cm)300 g
-
ground turmeric½ tsp
-
salt½ tsp
-
garlic cloves cut in slices4
-
cooking oil30 g
-
yellow onions cut in slices (0.5 cm)150 g
-
fresh red chillies cut in slices2
-
fresh green chillies cut in slices2
-
carrots cut in strips (4 cm)50 g
-
long beans cut in pieces (4 cm)100 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
19 g
Calorie
862 kJ /
206 kcal
Grassi
11 g
Fibre
1 g
Carboidrati
6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Spicy Asian
12 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Mee Goreng Mamak
15min
Char Kway Teow
15min
Masala Squid
25min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1h
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30min
Tom Yum Goong
30min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min