Dispositivi & accessori
Pasta salad with salmon and vegetables
Prep. 20min
Totale 45min
6 portions
Ingredienti
-
water1200 g
-
orange juice freshly squeezed100 g
-
salt1 ½ tsp
-
400 g swordfish, filletsfresh salmon fillets, skinless400 g
-
frozen green peas200 g
-
short dried pasta (e.g. mezze penne rigate), 10 minutes cooking time240 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
garlic clove1
-
salted capers rinsed30 g
-
black olives, pitted80 g
-
cherry tomatoes cut into halves or quarters350 g
-
ground black pepper (opzionale)1 pinch
-
lemon juice (opzionale)10 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
21 g
Calorie
1497 kJ /
357 kcal
Grassi
14 g
Fibre
5.8 g
Carboidrati
35 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
The Basic Cookbook
151 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50min
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Christmas Upside Down Cake
1h 10min
Lemon Chicken Wings with Rice and Vegetables
40min
Roasted banana affogato
Nessuna valutazione
Lime sherbet
4h 15min
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15min
Yellow rice with chicken
40min
Stir-Fried Beef with Caponata
45min
Salmon Farfalle with Pesto
45min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1h 10min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45min