Spiced pork terrine
TM5 TM6

Spiced pork terrine

4.0 (1 valutazione )

Ingredienti

  • 300 g pork throat fat, cut in pieces (approx. 2 cm)
  • 500 g pork chine, boneless, cut in pieces (approx. 2 cm)
  • 1 - 2 tsp fruit brandy (e.g. apple) (optional)
    o 1 - 2 tsp warm water
  • 2 tbsp warm water
  • 2 tbsp raisins
  • 40 g nuts, shelled
  • 50 g dried apricots, pitted
  • 40 g dried figs
  • 50 g prunes, pitted
  • 1 pinch ground nutmeg
  • 1 tsp ground cinnamon
  • 1 tsp ground ginger
  • 1 egg
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp ground pepper
  • 2 dried bay leaves
  • 1 pork caul fat

Valori nutritivi
per 1 slice
Calorie
1176 kJ / 285 kcal
Proteine
7 g
Carboidrati
3 g
Grassi
27 g
Fibre
1 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative