Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 500 g water
- 2 tl fijn zout
- 300 g aardappelen, geschild en in stukken (3-4 cm)
- 2 kippenborstfilets, ontveld (150-200 g elk), in reepjes (1 cm)
- ½ citroen, bij voorkeur biologisch, geraspte zeste en sap alleen
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 50 g sjalotten
- 30 g extra vergine olijfolie
- 150 g verse champignons, in schijfjes
- 30 g droge witte wijn
- 100 g sojaroom
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- vers gemalen zwarte peper, naar believen
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2535 kJ / 606 kcal
- Proteine
- 53 g
- Carboidrati
- 33 g
- Grassi
- 30 g
- Fibre
- 4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min
Aardappelpuree
45 min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5 min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Kip met romige groenten saus
50 Min
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1 godz. 40 min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Nessuna valutazione
Gestoomde kip op zijn geheel
Nessuna valutazione
Lamslende met roze pepersaus
45 min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Champignonsaus met room en witte wijn
30 min