Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 500 g water
- 2 tl fijn zout
- 300 g aardappelen, geschild en in stukken (3-4 cm)
- 2 kippenborstfilets, ontveld (150-200 g elk), in reepjes (1 cm)
- ½ citroen, bij voorkeur biologisch, geraspte zeste en sap alleen
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 50 g sjalotten
- 30 g extra vergine olijfolie
- 150 g verse champignons, in schijfjes
- 30 g droge witte wijn
- 100 g sojaroom
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- vers gemalen zwarte peper, naar believen
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2535 kJ / 606 kcal
- Proteine
- 53 g
- Carboidrati
- 33 g
- Grassi
- 30 g
- Fibre
- 4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Champignonsaus met room en witte wijn
30 min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min
Bloemkool met kaas
55min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Vleesgehaktbrood met champignons
1hod. 5min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
Kip in perziksaus
40 min
Kip met romige groenten saus
50min