Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 400 g kippenborst filet, zonder vel
Tomatensaus
- 1 teentje knoflook
- 80 g ui, gehalveerd
- 3 takjes verse peterseliebladeren
- 20 g olijfolie
- 3 tl Provençaalse kruiden, gedroogd
- ¾ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
-
1 ½
tl groentebouillonpasta
o 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 600 g gehakte tomaten, uit blik
- 150 g water
Kipballetjes
- 110 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g brood, oud, in stukken
- 60 g melk
- ¾ tl gedroogde oregano
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 ei
Spaghetti
- 1 - 2 teentjes knoflook, naar smaak
- 15 g olijfolie
- 1200 g water
- 1 ½ tl zout
- 270 g droge pasta, type spaghetti
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2507 kJ / 599 kcal
- Proteine
- 46 g
- Carboidrati
- 60 g
- Grassi
- 17 g
- Fibre
- 6 g
Nelle collection
Ricette alternative
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1 Std. 35 Min
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2 godz. 10 min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 min
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Boemkool buffalo hapjes
Nessuna valutazione
Zwarte spaghetti met garnalen
45 min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Nessuna valutazione
Oranje gekleurde eieren
Nessuna valutazione
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Napolitaanse cake
Nessuna valutazione
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min