Dispositivi & accessori
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
Prep. 10min
Totale 2h 35min
12 porties
Ingredienti
-
boter om in te vetten
-
320 g sinaasappels, klein, ongepeldmandarijn (ong. 4), ongepeld320 g
-
water1000 g
-
macadamia noten60 g
-
amandelen, gepeld220 g
-
kristalsuiker220 g
-
boter zacht250 g
-
eieren3
-
polenta170 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
bloemsuiker om te bestrooien
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
7.4 g
Calorie
1865 kJ /
444 kcal
Grassi
32.3 g
Fibre
2.7 g
Carboidrati
31.8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Glutenvrij bakken
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Paashaas apero-hapjes
Nessuna valutazione
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Nessuna valutazione
Rabarber-munt cocktail
2h
Chai-theepoeder
15min
Bevroren aardbeidaiquiri
10min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2h 30min
Appels met cidersabayon
Nessuna valutazione
Vleesballetjes met parelrijst
Nessuna valutazione
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Citroencake
2h
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1h 10min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Nessuna valutazione