Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 2 teentjes knoflook
- 200 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
- 300 g rode bieten, gekookt
- 30 g citroensap, vers geperst
-
50
g tahin (sesampasta)
o 50 g geroosterde sesamzaad - 1 tl fijn zout
- 50 g extra vergine olijfolie
- 1 snuifje currypoeder
- 1 snuifje gemalen komijn
Presentatie
- 24 Belgische witloof blaadjes (ong. 2-3 stronken)
- 200 g rode bieten, gekookt en in dunne schijfjes gesneden
- 1 scheutje extra vergine olijfolie
- tl vers gemalen zwarte peper
- 1 el geroosterde sesamzaad
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 502 kJ / 120 kcal
- Proteine
- 3.7 g
- Carboidrati
- 9.7 g
- Grassi
- 7.35 g
- Fibre
- 3.6 g
Nelle collection
Ricette alternative
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Koken van gierst
Nessuna valutazione
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 Min
Romige snijbietsoep
35min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Salade van gehakte groenten
10min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Nessuna valutazione