Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 600 - 800 g chicken tenderloins
- 3 garlic clove
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g lemon juice
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 150 g leeks, white part only, cut into pieces (2 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (2 cm)
- 3 carrots ; 1 cut into pieces (2 cm) and 2 cut into thin slices (3 mm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g salted butter
- 300 g sparkling wine
- 50 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 2 potatoes, peeled and cut into thin slices (3 mm)
- 1 zucchini, cut into slices (1 cm)
- 1 tsp salt
- ground black pepper, to taste
- 1 tsp dried oregano
- 100 g double cream
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2356.8 kJ / 561 kcal
- Proteine
- 49.4 g
- Carboidrati
- 16.7 g
- Grassi
- 31.4 g
- Grassi saturi
- 16.5 g
- Fibre
- 8 g
- Sodio
- 1018.8 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Creamy honey mustard chicken
1h
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min
Chicken cacciatore
50 min
Caprese hasselback chicken
40 min
Beef stroganoff
35 min
Beef "Burgundy"
40 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Pea and ham soup
2h 20 min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h