Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 120 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 40 g extra vergine olijfolie
-
500
g rijpe tomaten, in stukken
o 500 g tomaten uit blik - 15 g tomatenpuree
- 370 g gemengde groenten (bv. wortelen, prei, selderstengels), in schijfjes (1 cm)
- 1 el zoete paprikapoeder
- 1 tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
-
350
g zwarte-ogenbonen, gedroogd, minstens 4 uur geweekt (zie tip)
o 350 g gedroogde groene linzen,gespoeld en uitgelekt - 350 g water
-
1
volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
o 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) -
1000
g volledige babypijlinktvis, gekuist, vers of diepgevroren
o 1000 g rauwe pijlinktvis, vers of diepgevroren - zout, plus extra voor de pijlinktvis
- vers gemalen peper, plus extra voor de pijlinktvis
- extra vergine olijfolie, plus extra om te besprenkelen
- 20 g citroensap, vers geperst (opzionale)
- verse koriander, gehakt (opzionale)
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 1339 kJ / 320 kcal
- Proteine
- 32 g
- Carboidrati
- 22 g
- Grassi
- 9 g
- Fibre
- 11.5 g
Nelle collection
Ricette alternative
Groenten met aardappelen en vlees
35 Min
Salade van boerenkool en rode kool
Nessuna valutazione
Geroosterde aubergines
Nessuna valutazione
Tunesische Chorba
45 Min
Parelgerst- en champignonsoep
Nessuna valutazione
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Gazpacho
1h 15min
Mini panettone
Nessuna valutazione
Sojabolognese
40 Min
Sapje van rucola en waterkers
Nessuna valutazione
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Nessuna valutazione
Koolstoofpot met kalkoen
Nessuna valutazione