Versioni compatibili
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Caribische stoofschotel
-
800
g lamsschouder, ontbeend (zie variatie), in stukken (3-4 cm)
o 800 g lamsstoofvlees, ontbeend, in stukken (3-4 cm) - 50 g sinaasappelsap, vers geperst (1 sinaasappel)
- 20 g citroensap, vers geperst (½ citroen)
- 60 g Worcestersaus
- 3 teentjes knoflook
- 150 g uien, gehalveerd
- 180 g selderstengels, in stukken
- 2 - 4 takjes verse koriander
- 2 - 3 snuifjes gedroogde oregano
-
2
verse laurierbladeren
o 1 gedroogd laurierblad - 1 - 1 ½ tl cayennepeper, gemalen
- 25 g olie
-
20
g grof rietsuiker
o 20 g bruine suiker - 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 1 ½ tl zout
- 450 g water
Kopjes van gestoomde rijst
- 160 g basmatirijst
- 400 g water
- 4 snuifjes zout
-
4
tl olie
o 4 tl boter
- Valori nutritivi
- per 1 porties
- Calorie
- 2438 kJ / 581 kcal
- Proteine
- 45 g
- Carboidrati
- 45 g
- Grassi
- 23 g
- Fibre
- 3.9 g
Nelle collection
Ricette alternative
Brood met olijven
2h 20 min
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Citroencake
2h
Balletjes in Spaanse saus
55 min
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Aardappelsoep met curry
35 Min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3 Std. 35 Min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Pekingeend
45min
All-in-one kip cacciatore
2h 45min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 Std. 50 Min