Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 60 gramů šalotky, na čtvrtky
- 40 gramů extra panenského olivového oleje
- 300 gramů dýně, oloupané, zbavené semínek, na kostky (cca 1 cm)
- 500 gramů vody
- 320 gramů rýže na rizoto (např. carnaroli, arborio)
- 1 čajová lžička soli
- 160 gramů uzeného lososa, na proužky (cca 1 cm)
- Valori nutritivi
- per 1 porci
- Calorie
- 1799 kJ / 430 kcal
- Proteine
- 16.5 g
- Carboidrati
- 67.8 g
- Grassi
- 12.2 g
- Fibre
- 1 g
Nelle collection
Ricette alternative
Houbové rizoto
40min
Cuketové rizoto s krevetami
1h 15min
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1h 20min
Hráškové rizoto s pancettou
30min
Zapečené brambory s lososem a koprem
1h
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45min
Rizoto s dýní a taleggiem
45min
Dýňové kroupoto s parmazánem
1h 30min
Rizoto s krémovou rukolou
40min
Lososové rizoto s fenyklem
25min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min
Rizoto s parmazánem
30min