Dispositivi & accessori
Salmon Tartare
Prep. 5min
Totale 25min
6 portions
Ingredienti
-
5 g fresh flat-leaf parsley, (small handful)fresh coriander (small handful)5 g
-
40 g onionshallots40 g
-
fresh salmon fillets diced (3 cm)250 g
-
limes juice only (approx. 35 g)2
-
olive oil60 g
-
pickled capers drained (15 g) (optional)1 Tbsp
-
salt adjust to taste¼ tsp
-
ground black pepper adjust to taste4 pinches
-
salad leaves to serve100 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
8.8 g
Calorie
718 kJ /
172 kcal
Grassi
14.7 g
Carboidrati
1 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
The Basic Cookbook 2018
174 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Pecan Nut Ice Cream with Corn and Vanilla
11h 5min
Tuna Poke Nachos
30min
Caesar Salad
30min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Guacamole
5min
Gazpacho
1h 15min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Salmon Tartare
10min
Hot Wings with Blue Cheese Dip
1h 45min
Tuna Tartare
40min