Dispositivi & accessori
Clementine and Poppy Seed Buttermilk Scones
Prep. 20min
Totale 30min
8 pieces
Ingredienti
-
caster sugar35 g
-
clementines thin peelings of skin only2
-
self-raising flour plus extra for dusting250 g
-
salted butter cold, diced60 g
-
baking powder1 tsp
-
buttermilk120 g
-
poppy seeds2 Tbsp
-
egg beaten1
Vanilla Butter
-
salted butter soft150 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Proteine
4.4 g
Calorie
1459 kJ /
349 kcal
Grassi
22.1 g
Carboidrati
33.2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sweet
80 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Whole Orange Cake with Spiced Syrup
2h 20min
Simnel Cake
3h
Pie Pastry
13h 50min
Shortcrust Pastry
5min
Orange Drizzle Vegetable Cake (gluten and dairy free)
4h
Walnut Scones
30min
Orange and Marmalade Cake
1h 15min
Cardamom Bread and Butter Pudding
1h
Coffee and Walnut Cake
1h 10min
Victoria Sponge
1h 10min
Scones
30min
Lemon Drizzle Cake
1h 30min