Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 30 gramů čerstvé bazalky, pouze listy, omyté a osušené
- 120 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku (10 gramů)
- 10 gramů másla
- 6 housek, z předešlého dne
- 150 gramů mléka, vlažného
- 3 vejce
- 1 špetka soli
- pepř černý, mletý, dle chuti
- 50 gramů hladké mouky
- 10 gramů másla, na vymazání Varoma mísy a Varoma tácku
- 500 gramů vody
- Valori nutritivi
- per 1 porci
- Calorie
- 1559 kJ / 372 kcal
- Proteine
- 12.95 g
- Carboidrati
- 57.55 g
- Grassi
- 9.88 g
- Fibre
- 4.38 g
Nelle collection
Ricette alternative
Ciabatta s olivami a tymiánem
16h 40min
Huspenina
2h 25 min
Koláč s mletým masem a zeleninou
1 Std. 30 Min
Zapékané těstoviny s plody moře a bešamelem (bez laktózy)
1h 10min
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30min
Kuřecí terina s klobásou a anglickou slaninou
Nessuna valutazione
Anglické kedgeree
45 Min
Guláš palermo s gnocchi
1h 25min
Veganský mug cake s kokosem
20 Min
Alpský sýrový toast
25 min
Pagáče
1h 35min
Hovězí na pivu
1 godz. 45 min