Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 4 kusy pečiva, z předcházejícícho dne, na plátky
- 400 gramů vody
- 500 gramů čerstvých hub (např. žampiónů, hřibů, lišek atd.), na kousky
- 130 gramů cibule, napůl
- 1 svazek čerstvé petržele, pouze listy
- 3 vejce, velikosti L
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- olej na smažení
- Valori nutritivi
- per 1 porce
- Calorie
- 1161 kJ / 278 kcal
- Proteine
- 11 g
- Carboidrati
- 26 g
- Grassi
- 15 g
- Fibre
- 4.9 g
Nelle collection
Ricette alternative
Těstoviny v rajčatovo-bylinkové omáčce s masovými kuličkami
1hod. 10min
Houbovo-smetanová omáčka
30min
Soté se žampiony, cuketou a sušenou šunkou
25min
Houbová smaženice
20min
Bramboračka se sušenými houbami
30min
Kapustové karbanátky
50 dk
Houbové placky
45 dk
Kuřecí játra v rajčatové omáčce
40 dk
Karbanátky z hub
35 Min
Pečené brambory plněné krémem z romaduru
1 Std. 40 Min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 dk
Lečo
45 dk