Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 500 gramů vody, plus podle potřeby
- 250 gramů brambor, oloupaných, na kousky (1-2 cm)
- 1 svazek čerstvé petržele
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů sušených rajčat, v oleji, okapaných, nakrájených na kousky (1-2 cm)
- 300 gramů filetů z tresky, na kousky
- 2 vejce
- 1 čajová lžička soli
- 1 - 2 špetky bílého pepře, mletého, podle chuti
- strouhanka
- olej na smažení
- Valori nutritivi
- per 1 porci
- Calorie
- 2016 kJ / 482 kcal
- Proteine
- 20 g
- Carboidrati
- 28 g
- Grassi
- 33 g
- Fibre
- 2 g
Nelle collection
Ricette alternative
Špičaté papriky na gril plněné masovo-sýrovou směsí
50min
Středomořský kuřecí koláč
50min
Medovo-hořčicová zapečená kuřecí prsa s česnekovo-květákovým pyré
50min
Zapečené portobello s bílou klobásou
30min
Thajské lososové balíčky na páře
45min
Jambalaya z quinoy
35min
Slávky alla Medoc
50min
Cannelloni s mozzarellou a šunkou
1 Std. 15 Min
Guláš se středozemní zeleninou
1h 30min
Kuře s těstovinami orzo a pestem
30min
Terinky z rybího filé se zakysanou smetanou
40min
Masové kuličky s fetou
35min