Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
TM6 TM5 TM31

Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey

3.3 (27 valutazioni )

Ingredienti

  • 100 g onions, quartered
  • 2 garlic cloves
  • 2 Tbsp olive oil
  • 600 g water
  • 550 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (3-4 cm)
  • 12 prunes, pitted (approx. 120 g)
  • 8 dried figs, halved if large (approx. 120 g) (opzionale)
  • ½ tsp fine sea salt, or to taste
  • ¼ tsp ground pepper, or to taste
  • ¼ tsp ground coriander
  • ¼ tsp ground cumin
  • 250 g couscous
  • 100 g raisins
  • 60 g honey, or to taste
  • 50 g blanched almonds

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
3358 kJ / 803 kcal
Proteine
50.4 g
Carboidrati
87.6 g
Grassi
27.8 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative