Dispositivi & accessori
Gluten free flatbreads
Prep. 35min
Totale 40min
8 portions
Ingredienti
-
gluten free flour mix (see Tips)350 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
water110 g
-
full cream milk50 g
-
olive oil2 tbsp
-
gluten free cornflour for dusting
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
629 mg
Proteine
1.9 g
Calorie
896.3 kJ /
213.4 kcal
Grassi
5.3 g
Fibre
0.5 g
Grassi saturi
0.9 g
Carboidrati
36.8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Good food, gluten free
94 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Flat bread
25min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Buckwheat mushroom tartlets
1h 45min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Falafel crackers
40min
Gluten free baking powder
5min
Gluten free tortillas
40min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free pita bread
1h 15min
Oatcakes with Moroccan hommus
50min