Pork Fillet with Mustard Sauce
TM6 TM5 TM31

Pork Fillet with Mustard Sauce

4.0 (30 valutazioni )

Ingredienti

  • 450 g pork fillet, sliced (1 cm)
  • 100 g button mushrooms, sliced
  • 75 g vermouth, white
    o 75 g Madeira wine
  • 100 g milk
  • 60 g onions, quartered
  • 1 garlic clove (opzionale)
  • 2 tsp wholegrain mustard
  • 1 tsp English mustard
  • 1 tsp chicken stock paste, homemade
    o 1 chicken stock cube (for 0.5 l)
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 2 Tbsp crème fraîche
    o 2 Tbsp cream
  • 1 heaped Tbsp cornflour
  • 2 - 3 sprigs fresh parsley, for garnishing

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
804 kJ / 192 kcal
Proteine
25.87 g
Carboidrati
4.6 g
Grassi
7.82 g
Fibre
0.83 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative