Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 tsp pickled capers
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets
- ½ tsp lemon, zest only, no white pith, plus 2 teaspoons juice
- 130 g salted butter, softened
- 1 tsp tomato sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp brandy
- 1 tsp Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp sweet paprika
- ¼ tsp curry powder
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- olive oil, for brushing
- salt, to season
- 6 beef fillet steaks (approx. 200 g each - see Tips)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1963.4 kJ / 464.6 kcal
- Proteine
- 45.2 g
- Carboidrati
- 0.7 g
- Grassi
- 31.6 g
- Fibre
- 0.4 g
Ricette alternative
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Café de Paris butter
25 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Buttermilk and jalapeño marinade
5 Min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Lamb Moussaka
1h 30min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2u. 20min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Lamb shanks with risoni and feta
3u. 50min