Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 tsp pickled capers
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets
- ½ tsp lemon, zest only, no white pith, plus 2 teaspoons juice
- 130 g salted butter, softened
- 1 tsp tomato sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp brandy
- 1 tsp Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp sweet paprika
- ¼ tsp curry powder
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- olive oil, for brushing
- salt, to season
- 6 beef fillet steaks (approx. 200 g each - see Tips)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1963.4 kJ / 464.6 kcal
- Proteine
- 45.2 g
- Carboidrati
- 0.7 g
- Grassi
- 31.6 g
- Fibre
- 0.4 g
Ricette alternative
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35p
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30p
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1hod. 5min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 Std. 15 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 20 min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1óra 15p
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 godz. 55 min
Café de Paris butter
25 Min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45p
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min