Root Vegetable Hotpot with Harissa
TM6 TM5 TM31

Root Vegetable Hotpot with Harissa

4.3 (89 valutazioni )

Ingredienti

  • 25 g olive oil
  • 80 g onions, quartered
  • ½ Tbsp fresh thyme, leaves only
  • 1 - 2 tsp harissa paste, to taste
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    o 1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • 600 g mixed root vegetables, peeled, cut in pieces (3-4 cm) (e.g. carrots, parsnips, swede, sweet potatoes, see tip)
  • 400 g water
  • 240 g tinned haricot beans, drained, rinsed (1 x 400 g tin)
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 5 g fresh parsley leaves, roughly chopped

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
774 kJ / 185 kcal
Proteine
4.5 g
Carboidrati
24.6 g
Grassi
7.6 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative