Dispositivi & accessori
Carrot and Parsnip Mash
Prep. 15min
Totale 45min
6 portions
Ingredienti
-
shallot quartered30 g
-
garlic cloves2
-
carrot cut into pieces (1 in.)450 g
-
parsnip cut into pieces (1 in.)300 g
-
vegetable stock paste½ tsp
-
water225 g
-
salt to taste¼ tsp
-
black pepper, freshly ground to taste¼ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
156.1 mg
Proteine
1.5 g
Calorie
308.1 kJ /
73.6 kcal
Grassi
0.3 g
Fibre
4.8 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
17.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
The Holiday Table
14 ricette
Canada
Canada
Ti potrebbe interessare anche...
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Coleslaw
10min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
Nessuna valutazione
Asparagus Sauté
15min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Green Goddess Salad
10min
Southwest Quinoa
40min
Cauliflower Mash
Nessuna valutazione
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Steamed Broccoli
25min
Green Goddess Salad
10min
Garden Green Crêpes
1h 15min