Dispositivi & accessori
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
Prep. 10min
Totale 25min
4 portie
Ingredienti
-
ei pasta, gedroogd, soort tagliatelle400 g
-
ui gehalveerd1
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie15 g
-
200 g ontbijtspek, gezouten en gerookt, in reepjes gesnedenpancetta in reepjes gesneden.200 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
50 g Parmezaanse kaas, gerasptpecorino peper, geraspte50 g
-
kleine vijgen goede maat, 4 in blokjes en 2 in plakjes6
-
pecorino
-
peper, gemalen
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
695 mg
Proteine
28.4 g
Calorie
3928.5 kJ /
938.9 kcal
Grassi
47.9 g
Fibre
6.7 g
Grassi saturi
18.8 g
Carboidrati
98.7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Ready, Set, Cook!
8 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Pindakaas Bosbessen Rolls
Nessuna valutazione
Perzik- en Amandelijs
Nessuna valutazione
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Nessuna valutazione
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Nessuna valutazione
Hartige cashew roomkaas
Nessuna valutazione
Nyonya kip-curry bun
Nessuna valutazione
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9h 20min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Nessuna valutazione
Crème anglaise
15min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Nessuna valutazione
Vegan pudding
15min