Dispositivi & accessori
Cuttlefish Salad with Water Spinach
Prep. 10min
Totale 45min
4 portions
Ingredienti
-
toasted peanuts peeled70 g
-
dried chillies deseeded, soaked to soften20 g
-
water1600 g
-
sweet soy sauce180 g
-
fermented prawn paste (hae ko)35 g
-
shrimp paste (belacan)5 g
-
tamarind paste10 g
-
palm sugar (gula Melaka)40 g
-
sugar30 g
-
tomato sauce25 g
-
squid (sotong kembang)500 g
-
water spinach300 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
2666.9 mg
Proteine
36.2 g
Calorie
2655.6 kJ /
634.7 kcal
Grassi
19.6 g
Fibre
17.3 g
Grassi saturi
3.4 g
Carboidrati
96.7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
We can Work Magic out of Simple Things
37 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Beef and feta koftas
1h 30min
Mayonnaise
5min
Double Pie Dough
Nessuna valutazione
Orange Creamsicle Whip
10min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, using modes)
4h 35min
Miso carbonara udon
25min
Vegetarian cassoulet with pulses
40min
Hazelnut caramel bonbons (TM6)
2h 30min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1h 30min
Baked Pork Tenderloin with Rice
Nessuna valutazione
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
30min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h