Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM5)
TM5 TM6

Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM5)

(Nessuna valutazione)

Ingredienti

Flatbread

  • 20 g extra virgin olive oil
  • 150 g water
  • 1 tsp white sugar
  • 2 tsp dried instant yeast
  • 300 g baker's flour
  • ½ tsp salt

Topping

  • 100 g beetroot, trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
  • 150 g zucchini, trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
  • 100 g carrot, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
  • 100 g sweet potato, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
  • 2 garlic cloves
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 150 g red capsicum, cut into slices (5 mm)
  • 150 g crème fraîche
  • 150 g haloumi or feta cheese
  • 50 g walnut halves, roughly chopped

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2862 kJ / 684.1 kcal
Proteine
19.7 g
Carboidrati
74 g
Grassi
35.1 g
Grassi saturi
12.4 g
Fibre
6.5 g
Sodio
713 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative