Versioni compatibili
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Flatbread
- 20 g extra virgin olive oil
- 150 g water
- 1 tsp white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 300 g baker's flour
- ½ tsp salt
Topping
- 100 g beetroot, trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- 150 g zucchini, trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- 100 g carrot, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- 100 g sweet potato, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 150 g red capsicum, cut into slices (5 mm)
- 150 g crème fraîche
- 150 g haloumi or feta cheese
- 50 g walnut halves, roughly chopped
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2862 kJ / 684.1 kcal
- Proteine
- 19.7 g
- Carboidrati
- 74 g
- Grassi
- 35.1 g
- Grassi saturi
- 12.4 g
- Fibre
- 6.5 g
- Sodio
- 713 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Piña colada ice cream with grilled pineapple
24 Std. 25 Min
Balinese Betutu chicken
5h 35min
Madurese chicken satay
1h 30min
Savoiardi with mango and passionfruit
2 Std. 10 Min
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40min
Seafood Salad; Saffron and Burrata Risotto; Chocolate Lava Cakes
1 Std. 15 Min
Wholemeal pide
1 godz. 35 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Frozen mojito cheesecake
24 Std. 25 Min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3 Std. 20 Min
Coffee semifreddo
6 Std. 30 Min
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1h 30min