Dispositivi & accessori
Vegan Spiralized Zucchini Pasta
Prep. 10min
Totale 30min
4 portions
Ingredienti
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter600 g
-
onion cut in quarters100 g
-
fresh parsley leaves5 sprigs
-
red capsicum cut in slices100 g
-
green capsicum cut in slices50 g
-
eggplant cut in pieces100 g
-
button mushrooms cut in quarters15 g
-
garlic clove1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground smoked paprika3 pinches
-
olive oil50 g
-
canned crushed tomatoes200 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
987.2 mg
Proteine
3.9 g
Calorie
812.8 kJ /
194.3 kcal
Grassi
12.8 g
Fibre
5.3 g
Grassi saturi
1.8 g
Carboidrati
18.2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Spiralize Your Life
25 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Gluten free focaccia bread
1h
Quark and semolina gnocchi with fresh fruit sauce
1h
Leek and Cheese Tart
1h 5min
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix® Cutter, using modes)
Nessuna valutazione
Sunflower Butter
25min
Greek Fava dip
50min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
Maple Ice Cream with Almond Milk
13h 20min
Mixed grain risotto
1h 25min
Zucchini and Bacon Risotto
35min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1h 15min
Risotto pomodori with burrata
30min