Dispositivi & accessori
Mustard-Dill Sauce
Prep. 10min
Totale 2h 15min
12 oz
Ingredienti
-
canola oil7 oz
-
fresh dill leaves only½ oz
-
caster sugar to taste½ - 1 oz
-
white wine vinegar½ oz
-
lemon juice½ oz
-
Dijon mustard or other medium hot mustard1 oz
-
Bavarian style sweet mustard1 oz
-
egg yolk from a large egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 oz
Sodio
124.3 mg
Proteine
0.3 g
Calorie
685.9 kJ /
163.9 kcal
Grassi
16.9 g
Fibre
0.1 g
Grassi saturi
1.3 g
Carboidrati
3.1 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Béarnaise sauce
15 Min
Asparagus Cream Soup
25 Min
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 Std. 10 Min
Basil Peach Sorbet
10 Min
Tomato Tart Tatin
1 Std. 10 Min
Veal in tuna sauce
13 Std.
Mushroom Pâté
1 Std. 30 Min
Orange Liqueur Zabaglione
15 Min
French Onion Soup
1 Std. 10 Min