
Dispositivi & accessori
Snapper with Spiced Oil
Prep. 15min
Totale 25min
2 portions
Ingredienti
-
red snapper, gutted, cleaned whole, (approx. 18 oz), (see Tip)1
-
extra virgin olive oil plus extra, to brush2 ½ oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh ginger sliced (½ in.)1 oz
-
fresh red chili deseeded1
-
garlic cloves3
-
shallots halved2
-
fresh parsley, leaves only½ oz
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
647.9 kcal /
2710.9 kJ
Proteine
56.5 g
Grassi
38.9 g
Carboidrati
16.4 g
Fibre
2.9 g
Grassi saturi
6.3 g
Sodio
184.4 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Air-Fry Sensor
9 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti