Baked Eggs on Spiralized Vegetables
TM6

Baked Eggs on Spiralized Vegetables

5.0 (1 valutazione )

Ingredienti

  • 400 - 450 g courgettes, ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width
  • 200 - 250 g sweet potato, ends trimmed, if large, trimmed if necessary to fit blade width
  • ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
  • 3 Tbsp olive oil, plus 10 g
  • 80 g onions, quartered
  • 2 sprigs fresh basil leaves, plus extra for garnishing
  • 100 g mushrooms, sliced (1 cm)
  • ½ - 1 tsp harissa paste, to taste
  • 4 large eggs
  • dried chilli flakes, to taste
  • ground black pepper, to taste

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1220.6 kJ / 291.8 kcal
Proteine
11.5 g
Carboidrati
18 g
Grassi
19.5 g
Grassi saturi
4 g
Fibre
3.4 g
Sodio
422.7 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative