Dispositivi & accessori
Douhua (savoury bean curd)
Prep. 10min
Totale 10h 25min
6 portions
Ingredienti
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra to soak and cook2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
-
water1 tbsp
-
vinegar1 tsp
-
soy sauce3 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
red chilli oil (optional)1 tsp
-
fried shallots to serve
-
spring onion/green onion to serve
-
long red chilli to serve
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
162.9 mg
Proteine
3.8 g
Calorie
233.4 kJ /
55.8 kcal
Grassi
2.4 g
Fibre
1.8 g
Grassi saturi
0.1 g
Carboidrati
5.2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Around Asia
72 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Boiled pasta
20min
Pad Thai
1h
KL Hokkien Noodles
35min
Tomato and mushroom spaghetti
30min
Browned pork mince
20min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Douhua (soybean curd)
10h 25min
Pizza Bianca
40min
Cheeseburger sliders
2h 40min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min