Dispositivi & accessori
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
Prep. 15min
Totale 5h 5min
8 portions
Ingredienti
-
chicken thighs, air-chilled, boneless, skinless42 oz
-
white onion cut into strips, divided6 oz
-
garlic cloves divided (2 whole, 4 smashed)6
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste¼ tsp
-
sour orange juice (see Tip)8 oz
-
oil to fry
-
red bell pepper cut into strips4 oz
-
tomato paste1 oz
-
olive oil1 oz
-
dried bay leaf1
-
tomato sauce8 oz
-
baby gold potatoes diced (½ in.)8 oz
-
chicken broth8 oz
-
dry red wine3 oz
-
dried oregano1 tbsp
-
paprika1 tsp
-
chopped fresh parsley (opzionale) to taste, to serve
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
769.4 mg
Proteine
23.7 g
Calorie
1252.5 kJ /
299.4 kcal
Grassi
16.1 g
Fibre
2.2 g
Grassi saturi
3.9 g
Carboidrati
15.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Consultant Favorites - Florida Cocina de Cuba
13 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Marry Me Chicken
40min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Chicken Avocado Gorditas
1h
Fish and Zucchini
35min
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min