Roasted Potato Salad
TM6 TM5

Roasted Potato Salad

5.0 (4 valutazioni )

Ingredienti

  • 1360 g baby red potatoes, quartered
  • 60 g vegetable oil
  • 1 ½ tsp salt, divided
  • ¼ tsp black pepper, ground, plus 1 pinch
  • 115 g red onions
  • 85 g celery, in pieces (5 cm/2 in.)
  • 5 sprigs parsley, fresh, leaves only
  • 2 sprigs dill, fresh, leaves only, plus extra to garnish
  • 140 g plain yogurt
  • 60 g mayonnaise
  • 30 g pickle relish, dill
    o 30 g pickle relish, sweet
  • 15 g apple cider vinegar
  • 1 tsp Dijon mustard

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1059 kJ / 253 kcal
Proteine
4 g
Carboidrati
31 g
Grassi
13 g
Grassi saturi
2 g
Fibre
3 g
Sodio
566 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative