Dispositivi & accessori
Mini rum baba bundts
Prep. 10min
Totale 2h
6 portions
Ingredienti
Baba
-
eggs4
-
white sugar25 g
-
salted butter cut into pieces80 g
-
dried instant yeast8 g
-
baker's flour250 g
-
oil for greasing
Rum syrup
-
lemon zest only, no white pith½
-
water300 g
-
ground cinnamon1 pinch
-
honey30 g
-
white sugar125 g
-
white rum100 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
135.4 mg
Proteine
9.8 g
Calorie
1874.6 kJ /
448 kcal
Grassi
14.7 g
Fibre
1.5 g
Grassi saturi
8 g
Carboidrati
60.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Mini cakes
15 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2h 40min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45min
Beer Cheese
15min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25min
Karpatka
10h
Layered chocolate cappuccino cups
19h 30min
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
9h
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Pork Adobo
55min
Quiche Lorraine
45min
Linguine marinara
30min