Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
TM6 TM5

Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins

4.6 (5 valutazioni )

Ingredienti

  • 1 russet potato (approx. 340 g)
  • 340 g broccoli stems
  • 30 g extra virgin olive oil, divided
  • 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
  • ¼ tsp black pepper, ground, plus extra to season, to taste
  • 30 g Parmesan cheese
  • 115 g onion, in pieces
  • 60 g celery, in pieces
  • 60 g carrot, in pieces
  • 1 garlic clove
  • 795 g onion skin broth, homemade (see Tip)
    o 795 g vegetable broth (see Tip)
  • 115 g crème fraîche
  • 2 green onion, thinly sliced

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1305 kJ / 312 kcal
Proteine
8 g
Carboidrati
29 g
Grassi
20 g
Grassi saturi
9 g
Fibre
2 g
Sodio
1237 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative