Dispositivi & accessori
Carrot Top Pesto
Prep. 5min
Totale 5min
8 portions
Ingredienti
-
Parmesan cheese1 oz
-
pine nuts plus extra to garnish1 oz
-
garlic cloves2
-
lemon juice2 tsp
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
carrot tops washed, patted dry (approx. 1 bunch) (see Tip)2 oz
-
fresh basil leaves only1 oz
-
extra virgin olive oil4 oz
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
70.7 mg
Proteine
2 g
Calorie
700.4 kJ /
167.4 kcal
Grassi
17.4 g
Fibre
0.5 g
Grassi saturi
3 g
Carboidrati
1.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Earth Day
13 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
1h 5min
Latkes
35min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5min
Ratatouille Galette
1h 30min
Sweet Potato Gnocchi
1h 15min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min
Sautéing 7 oz Zucchini
20min
Italian "Baked" Beans
1h 15min
Peeler Sweet Potato Casserole
1h 20min
Pasta Primavera
35min
Black Tahini Banana Bread
1h 20min
Vegan Chocolate Cake
1h 55min