Dispositivi & accessori
Carrot Top Pesto
Prep. 5min
Totale 5min
8 portions
Ingredienti
-
Parmesan cheese1 oz
-
pine nuts plus extra to garnish1 oz
-
garlic cloves2
-
lemon juice2 tsp
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
carrot tops washed, patted dry (approx. 1 bunch) (see Tip)2 oz
-
fresh basil leaves only1 oz
-
extra virgin olive oil4 oz
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
70.7 mg
Proteine
2 g
Calorie
700.4 kJ /
167.4 kcal
Grassi
17.4 g
Fibre
0.5 g
Grassi saturi
3 g
Carboidrati
1.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Earth Day
13 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Baba Ghanoush
1 godz. 30 min
Borscht
25 min
Whole Lemon Olive Oil Bundt Cake
1 godz. 30 min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1 godz.
Pea Pesto with Ricotta
10 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Potato Pancakes
45 min
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5 min
Paleo Lemon Poppy Seed Madeleines
50 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1 godz. 10 min
Chocolate Date Pudding
25 min