Dispositivi & accessori
Carrot Top Pesto
Prep. 5min
Totale 5min
8 portions
Ingredienti
-
Parmesan cheese1 oz
-
pine nuts plus extra to garnish1 oz
-
garlic cloves2
-
lemon juice2 tsp
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
carrot tops washed, patted dry (approx. 1 bunch) (see Tip)2 oz
-
fresh basil leaves only1 oz
-
extra virgin olive oil4 oz
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
70.7 mg
Proteine
2 g
Calorie
700.4 kJ /
167.4 kcal
Grassi
17.4 g
Fibre
0.5 g
Grassi saturi
3 g
Carboidrati
1.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Earth Day
13 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1h
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25min
Orange Curry Dressing
10min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Supergreen Granola
1h 10min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Banana Peel "Pulled Pork"
30min
Nut butter dressing
5min
Coconut Milk Yogurt
13h
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
15h 35min
Carrot Hummus
15min