Dispositivi & accessori
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
Prep. 15min
Totale 1h 10min
10 slices
Ingredienti
-
yellow onions cut into pieces3 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
fresh mixed mushrooms (e.g. button, cremini, trumpet, chanterelles), sliced12 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
fresh baby spinach3 ½ oz
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
-
phyllo dough6 sheets
-
feta cheese crumbled2 oz
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 slice
Sodio
179.9 mg
Proteine
3.9 g
Calorie
630.7 kJ /
150.7 kcal
Grassi
8.9 g
Fibre
1.2 g
Grassi saturi
2.5 g
Carboidrati
14.7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Everything Mushrooms
13 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Mini Mushroom Galettes
1h 55min
Tomato Tart Tatin
1h 10min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Mushroom Fettuccini
40min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20min
Root Vegetable Gratin
1h 25min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Baked Mushroom Empanadas
1h 50min
New Jersey Tomato Pie
45min