Dispositivi & accessori
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
Prep. 15min
Totale 1h 10min
10 slices
Ingredienti
-
yellow onions cut into pieces3 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
fresh mixed mushrooms (e.g. button, cremini, trumpet, chanterelles), sliced12 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
fresh baby spinach3 ½ oz
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
-
phyllo dough6 sheets
-
feta cheese crumbled2 oz
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 slice
Sodio
179.9 mg
Proteine
3.9 g
Calorie
630.7 kJ /
150.7 kcal
Grassi
8.9 g
Fibre
1.2 g
Grassi saturi
2.5 g
Carboidrati
14.7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Everything Mushrooms
13 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Tomato Tart Tatin
1h 10min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Lemon Caper Potato Salad
1h
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2h 35min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Keto Stuffed Acorn Squash
1h 20min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Holiday Brisket
6h 55min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min
Root Vegetable Gratin
1h 25min