French Onion Soup (TM6)
TM6

French Onion Soup (TM6)

2.8 (14 valutazioni )

Ingredienti

  • 500 g onions, halved or cut in wedges to fit in feeder
  • 80 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 30 g olive oil
  • 20 g unsalted butter, diced
  • 1 tsp fine sea salt, plus 5 g or to taste
  • 2 pinches ground black pepper
  • 1 ½ tsp dark muscovado sugar
  • 65 g plain flour
  • 50 g white wine vinegar
  • 800 g water
  • 1 beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
    o 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • 1 dried bay leaf
  • 1 Tbsp fresh thyme leaves
  • 12 slices baguette, slightly stale, or other crusty bread

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
979 kJ / 234 kcal
Proteine
8 g
Carboidrati
23 g
Grassi
13 g
Grassi saturi
5 g
Fibre
2.1 g
Sodio
819 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative