Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Bladerdeeg
- 150 g boter, in stukjes gesneden (1-2 cm), gekoeld
- 300 g bloem, plus extra voor het bestuiven
- 90 g water, koud, plus extra voor het deeg
- ½ tl zout
Topping
- 350 g courgettes, ongepeld, uiteinden verwijderd (2-3 courgettes)
- 350 g pruimtomaten, geheel (zie tip)
- 190 g zongedroogde tomaten, in olie, uitgelekt (1 pot van 250 ml)
- 30 g water
- 10 g verse bieslook, met een schaar in kleine stukjes geknipt (1 zakje)
- ½ tl zout, plus extra voor het kruiden
- bloem, om te bestuiven
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 60 g Parmezaanse kaas, geraspt
- melk, om te bestrijken
- 10 verse basilicumbladeren
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 3572 kJ / 856 kcal
- Proteine
- 17 g
- Carboidrati
- 61 g
- Grassi
- 59 g
- Grassi saturi
- 23 g
- Fibre
- 5 g
- Sodio
- 622 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Aardappel-wortel hapjes
Nessuna valutazione
Vegan boter
Nessuna valutazione
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Nessuna valutazione
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Nessuna valutazione
Rucola taart
Nessuna valutazione
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 Min
Veggie regenboog pizza
Nessuna valutazione
Spookachtige pizza
Nessuna valutazione
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Nessuna valutazione
Levercake
Nessuna valutazione
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Nessuna valutazione