Versioni compatibili
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Sous vide steaks
- 4 beef fillet steaks (100 g each, 3 cm thickness)
- ½ tsp ground black pepper
- 4 garlic cloves
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon - see Tips)
Chimichurri sauce
- 20 g fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh oregano, leaves only
- 1 garlic clove
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 15 g red wine vinegar
- 20 g water
- 10 g Dijon mustard
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 pinches ground black pepper
Bean puree
- 800 g canned cannellini beans, no-added salt, rinsed and drained
- 20 g lemon juice
- 100 g water
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp extra virgin olive oil, to fry
To Serve
- 150 g fresh baby spinach and rocket mix
- 50 g red onion, thinly sliced
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1620 kJ / 387.5 kcal
- Proteine
- 31.8 g
- Carboidrati
- 15 g
- Grassi
- 20 g
- Grassi saturi
- 4.3 g
- Fibre
- 9.5 g
- Sodio
- 155.3 mg
Ricette alternative
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1 Std.
Ancho chilli bean bowl
1 Std.
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
40 Min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 Std. 40 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 godz. 20 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10min