Fish Ceviche
TM6 TM5

Fish Ceviche

5.0 (1 valutazione )

Ingredienti

  • 510 g fresh white fish, cut into pieces (1 cm/½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper
  • 1 ½ tsp salt, to taste, divided
  • 200 g lime juice
  • 200 g Roma tomatoes, quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)
  • 100 g red onions, cut into pieces
  • 140 g vegetable oil
  • 1 tsp oregano, dried, to taste (opzionale)
  • 15 g cilantro, fresh, leaves only, plus extra to garnish
  • 1 avocado, cubed (1 cm/½ in.)
  • corn tostadas, to serve
    o salted crackers, to serve
  • 2 limes, cut into wedges, to serve
  • hot sauce, to serve

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2372 kJ / 564.8 kcal
Proteine
28 g
Carboidrati
18.3 g
Grassi
43.5 g
Grassi saturi
6 g
Fibre
2 g
Sodio
1105 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative