Dispositivi & accessori
Fish Ceviche
Prep. 25min
Totale 3h 25min
4 portions
Ingredienti
-
firm white fish fillets cut into pieces (½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper18 oz
-
salt to taste, divided1 ½ tsp
-
lime juice7 oz
-
Roma tomatoes quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)7 oz
-
red onion cut into pieces3 ½ oz
-
vegetable oil5 oz
-
dried oregano (opzionale) to taste1 tsp
-
fresh cilantro leaves only, plus extra to garnish½ oz
-
avocado cubed (½ in)1
-
salted crackers, to servecorn tostadas to serve
-
limes cut into wedges, to serve2
-
hot sauce to serve
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1105 mg
Proteine
28 g
Calorie
2372 kJ /
564.8 kcal
Grassi
43.5 g
Fibre
2 g
Grassi saturi
6 g
Carboidrati
18.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Cancun Mexico
10 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Sweet and Sour Cucumber Slices
5min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Fish Ceviche
3h 25min
Shrimp Aguachile
15min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Ginger Lemonade
10min
Cucumber Lemonade
10min
Pico De Gallo
15min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Chicken Avocado Gorditas
1h
Chicken Mole Verde
1h 5min