Dispositivi & accessori
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)
Prep. 30min
Totale 1h 45min
4 portions
Ingredienti
-
rice vermicelli (Korean style, see tip)120 g
-
dried shiitake mushrooms5 g
-
water plus extra for cooking noodles2000 g
-
caster sugar3 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
light soy sauce3 Tbsp
-
toasted sesame oil4 Tbsp
-
beef fillet steak cut in thin strips (approx. 1 cm x 5 cm)300 g
-
carrots cut in lengths (5 cm)200 g
-
onion halved150 g
-
fresh button mushrooms150 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt plus ½ tsp2 pinches
-
fresh spinach leaves150 g
-
garlic cloves4
-
vegetable oil20 g
-
sesame seeds, toasted for sprinkling
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
969.9 mg
Proteine
24.8 g
Calorie
2317.3 kJ /
553.8 kcal
Grassi
32.8 g
Fibre
4.1 g
Grassi saturi
8.1 g
Carboidrati
41 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Slicing and Grating (TM5)
44 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Fruit Smoothie
Nessuna valutazione
Coconut Milk Crushed Ice with Fruit
Nessuna valutazione
Steamed Potato Tortilla (TM5)
45min
Peanut Milk and Patties
8h 55min
Mussels with Garlic Sauce
2h 40min
Garlic Lobster Ciabatta Pizza - Pizza ciabatta con aragosta all'aglio
11h
Pizza with Courgettes
2h 40min
Carrot Juice
5min
Potato Pancakes
45min
Orange Julius
5min
Fluffy Japanese Cheesecake
1h 50min