Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 120 g celery stalks
- 150 g white cabbage, thickest part of core removed, cut in 1-2 wedges that fit in feeder
- 120 g carrot
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces that fit in feeder
- 30 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
o 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 150 g tomato passata
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 tsp sugar
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- ½ - 1 tsp chilli powder, to taste
- 800 g water
- 80 g dried ditalini pasta
- 1 Tbsp extra virgin olive oil, for drizzling
- 1 Tbsp fresh parsley leaves, finely sliced
- bread, toasted, for serving
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 975 kJ / 233 kcal
- Proteine
- 10 g
- Carboidrati
- 23 g
- Grassi
- 12 g
- Grassi saturi
- 4 g
- Fibre
- 3.9 g
- Sodio
- 427 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Baby-friendly Roasted Red Pepper Houmous
50 Min
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Mushroom and Parmesan Risotto
40min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
Pas d’évaluation
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50 Min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min