Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 4 garlic cloves
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves, stems and roots (see Tips), plus extra for garnishing
- 1 fresh long red chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp olive oil
- 2 limes, cut into halves
- 350 g skinless chicken thigh fillets, cut into cubes (2 cm)
- 750 g water
- 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained
- 190 g fresh tomatoes, finely diced
- 2 spring onions/shallots, trimmed and sliced
- 140 g red capsicum, deseeded and diced
- 240 g avocado, flesh only, sliced
- 180 g cabbage, shredded
- corn chips, to serve
- sour cream, to serve
- pickled jalapeño chillies, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2753.8 kJ / 655.7 kcal
- Proteine
- 21.4 g
- Carboidrati
- 40 g
- Grassi
- 43.3 g
- Grassi saturi
- 16.3 g
- Fibre
- 13.2 g
- Sodio
- 1542.8 mg
Ricette alternative
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 min
Tuscan bean soup
30 min
Moroccan harira soup with chicken
55 min
Curried chicken rasam
50min
Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
2 Std. 15 Min
Moroccan chicken with couscous
45 min
Smoky chicken thighs
2 Std. 10 Min
Aromatic chicken pilaf
1 Std. 20 Min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Chorizo and bean winter warmer
1 Std. 30 Min
Mexican chicken stew
40 min