Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
TM6 TM5

Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)

4.9 (27 valutazioni )

Ingredienti

  • 2 oz shelled walnuts, plus extra, chopped, to garnish
  • water, to soak
  • 8 oz roasted red peppers, drained if canned or jarred
  • 1 - 2 garlic cloves
  • 1 oz bread crumbs
  • 1 tsp aleppo pepper flakes, to taste
    o 1 tsp red pepper flakes, to taste
  • ½ tsp salt, to taste
  • ½ tsp ground cumin
  • ¼ tsp paprika
  • 1 oz pomegranate molasses
    o 1 oz honey
  • 1 tsp lemon juice
  • 2 oz extra virgin olive oil

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
678 kJ / 162 kcal
Proteine
2.1 g
Carboidrati
7.9 g
Grassi
14.3 g
Grassi saturi
1.8 g
Fibre
1.5 g
Sodio
4 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative