Dispositivi & accessori
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
Prep. 10min
Totale 1h 10min
7 portions
Ingredienti
-
shelled walnuts plus extra, chopped, to garnish2 oz
-
water to soak
-
roasted red peppers drained if canned or jarred8 oz
-
garlic cloves1 - 2
-
bread crumbs1 oz
-
1 tsp red pepper flakes, to tastealeppo pepper flakes, to taste1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
1 oz honeypomegranate molasses1 oz
-
lemon juice1 tsp
-
extra virgin olive oil2 oz
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
4 mg
Proteine
2.1 g
Calorie
678 kJ /
162 kcal
Grassi
14.3 g
Fibre
1.5 g
Grassi saturi
1.8 g
Carboidrati
7.9 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Perfect for Dipping
13 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Hummus
10min
Sikil Pak (Pepita Dip)
25min
Ratatouille Galette
1h 30min
Pea Pesto with Ricotta
10min
Muhamara dip
30min
Red Pepper Dip (Muhammara)
30min
Gluten-Free Mushroom Lasagna
1h 45min
Baba Ghanoush
1h 30min
Cilantro Lime Sauce
10min
Muhamara dip
5min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10min
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5min